The Social Taste is op de hoogte van behoeften van zowel jongere doelgroepen als van gasten en klanten, mede dankzij de jarenlange horeca ervaring van oprichtster Julie. Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken. Met behulp van een goede contentstrategie en professionele fotografie zet je je bedrijf op de juiste manier op de kaart en verhoog je je sales. Met The Social Taste help ik ondernemers die over het algemeen te weinig tijd hebben voor hun social media. Er moet zowel in het bedrijf gewerkt worden als aan het bedrijf: contact onderhouden met leveranciers, sollicitatiegesprekken voeren en zorgen dat alle gasten tevreden zijn. Social media staat dan vaak niet in de top 3 van het prioriteitenlijstje, terwijl dit het visitekaartje van je bedrijf is en jouw online volgers jouw offline gasten kunnen worden. 

 

The Social Taste heeft binnen meerdere bedrijven zoals Bairro alto, Funky Salads (voorheen Down Town), Parkzicht en Brunswick al mooie resultaten behaald. Zo groeide het aantal volgers van Bairro Alto in 6 maanden met +1.000, en behaalde de zaak meer omzet dan voorheen dankzij het koffieloket tijdens de coronacrisis. Dit concept werd alleen via social media bekend gemaakt en binnen no-time liep het af en aan met mensen uit hun fanbase! Bij restaurant Parkzicht lag de focus op het aantrekken van een jongere doelgroep (tussen de 20 en 30 jaar). Dit hebben we bereikt door met de fotografie in te spelen op wat jongere mensen lekker vinden: toetjes en wijn! Hier werd veelvuldig op gereageerd, er kwamen reserveringen binnen na het zien van een heerlijke brownie en er werd door een foodblogger een artikel over geschreven. 

 

Kortom: The Social Taste heeft veel ervaring met gedrag van klanten en gasten, weet wat ze leuk vinden om te zien en weet hoe mensen bereikt worden die op sommige momenten ver weg lijken. Mede hierdoor heeft The Social Taste mooie resultaten kunnen behalen. Wil je nog even zien waar The Social Taste jou mee kan helpen? Bekijk het filmpje hierboven of onze diensten hieronder:

Waarom The Social Taste?

Heb je er geen tijd voor? Wil je je bedrijf constant 

online zichtbaar hebben? Of wil je het uit handen geven omdat je gewoon niet weet wat je er mee wil? 

I’ve got you covered! Als wij gaan samenwerken hoef jij straks alleen maar voor de stories te zorgen en op berichtjes te reageren die binnen komen. Want hey, social media is niet volledig uit te besteden. Het blijft jouw bedrijf. Jij kent jouw zaak het beste!

Wil jij zelf aan de slag kunnen met jouw social media kanalen? Vind je het niet prettig om het uit handen te geven maar wil je wel met een concreet plan aan de slag? Word je eigen social media expert! Met dit 1-op-1 coach traject coach ik jou in 3 maanden tijd zodat je daarna zelf aan slag kan met ieder aspect van social media. 

Hoe gaat The Social Taste te werk?

Weet je niet wat je moet posten op je socials, heb je er geen tijd voor of ben je een perfectionist die op iedere foto die je maakt wel iets aan te merken heeft? Dan is het content abonnement iets voor jou! 

Iedere maand kom ik nieuwe foto’s maken en zetten we jouw bedrijf visueel op de kaart. Na afloop heb je ruim 30 foto’s om de aankomende periode je socials mee te vullen en/of om te gebruiken met het promoten van jouw producten of diensten. Deze fotografiedienst is ook eenmalig te boeken als ‘content update’

Strategie sessie

Het is belangrijk dat ik alle ins en outs over jouw bedrijf weet. Waar sta je voor? Wat zijn de doelstellingen? Dat zetten we allemaal op een rijtje zodat ik precies weet wat jullie merkidentiteit is en hoe ik dit moet uitwerken.

1
2
Info sheet

Na de strategiesessie ga ik aan de slag met info sheet inclusief moodboard.Zo krijg je een indruk in welke stijl ik ga fotograferen. De doelstellingen zet ik nog een keer op een rijtje en hoe we die kunnen gaan bereiken.

3
Eerste shoot

Wanneer je de info sheet hebt doorgenomen en er geen op of aanmerkingen meer zijn, plannen we de eerste shoot in. Deze shoot duurt maximaal 2 uur. 

5
De eerste post

Afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen, krijg je na de shoot de contentplanning aangeleverd of post ik de eerste foto. Alle foto’s kun je ten alle tijden terug vinden bij de klanten login op de website van The Social Taste.

4
Profiel Analyse

Voordat de eerste foto wordt geplaatst doe ik nog een profiel analyse. Werkt de profielnaam wel op deze manier? Omschrijft de bio precies goed en genoeg wat jullie doen en zijn er highlights beschikbaar?

6
Evalueren en analyse sessie

Na de eerste maand werk ik een statistieken analyse uit en bespreken we of de doelstellingen zijn behaald, wat de nieuwe doelstellingen worden en evalueren we de afgelopen maand. Dit doen we iedere maand

©2020 by THE SOCIAL TASTE